Facadeisolering er ikke bare energisparende, der opnås også et tørt og varmt indeklima
En isolering af boligen kræver en del overvejelser. Hvor kan det for eksempel bedst betale sig at isolere – og hvordan? Er isoleringen til forebyggelse af potentielle fugtskader, så vil vi altid anbefale en udvendig isolering.
Har du allerede fået fugt eller svamp i boligen?
Læs hvordan vi kan hjælpe med fugt problemer her... svarer til at give husets facade en overfrakke på, som skærmer mod kulde og fugt. Udvendig isolering er en lidt mere avanceret løsning, men sikrer huset et godt indeklima og den mest effektive isolering. Samtidig mister du ikke plads i dit hus, da udvidelsen af murværk sker på den anden side af murene. Det vil sige, at du slipper for afmontering af diverse installationer indendørs.
En udvendig isolering af dit hus kan være en direkte forebyggelse mod risiko for fugt og hussvamp. Ved udvendig isolering opnås et tørre og varmere indeklima – dermed får du også en energisparende og miljørigtig løsning.
Isophob fratager facaden evnen til at optage regnvand uden af blokere for den livsnødvendige fugttransport inde fra og ud.
Efter behandlingen tørrer facade ud, og du får optimal udnyttelse af facadens isolerende egenskaber.
30 % forbedret isoleringsværdi af facaden er ikke unormalt, når vi behandler et vådt hus.
Du kan læse mere om Isophob facadeimprægnering på www.hydro-chemie.dk, som er vores søstervirksomhed.